logo.jpg

tuinontwerp2.jpgEen goed tuinontwerp kenmerkt zich door een doordachte samenvoeging van vormgeving, sfeer, emotie en omgevingsfactoren. De creatieve talenten van de tuinontwerpers van de groene hovenier zorgen ervoor dat een ontwerp alles in zich heeft voor vele jaren tuingenoegen. Belangrijk vinden de ontwerpers dat u, als het waren, over de schouders mee kijkt en uw wensen kenbaar maakt. Zo ontstaat de ideale mix van uw wensen en vakbekwame creativiteit.

Deze mix van idee├źn worden door de ontwerper per computer verwerkt tot een sfeervolle en unieke creatie. Wanneer het ontwerp klaar is kunnen wij u de geringe kosten van het plan noemen en een prijsindicatie voor de totale aanleg. Het uitzoeken van de nodige materialen zoals bestrating, tuinhout en beplantingen kunnen op ons hoveniersbedrijf en showtuinen van het tuincentrum Oosteinde te Hillegom. Tenslotte gaat het "verfijningproces" beginnen, waarbij u en uw wensen centraal staan.
Wanneer een tuinontwerp uw tuinontwerp geworden is worden de benodigde materialen en beplantingen besteld.

Door de vakkundig opgeleide hoveniers van DeGroeneHovenier wordt dan uw tuin vormgegeven. Tot in de kleinste details wordt het plan werkelijkheid.
De specialisten van de groene hovenier kunnen alles realiseren als het gaat om: bestrating, afscheidingen, grondwerken, vijver en waterpartijen, renovatie en aanleg gazon, beplantingen, tuinverlichting, beregening, beschoeiingen, pergola's, tuinhuisjes, terras, barbecues en nog veel meer.
Copyright © 2008 deGroeneHoveniers.nl  |  sitemap  |  voorwaarden | SOLVECOM Webdesign