logo.jpg

tuin1.jpgHoveniersbedrijf DeGroeneHoveniers is al ruim 14 jaar lang actief in de Randstad en houdt zich als hovenier, tuinman bezig met tuinaanleg, tuinonderhoud en alles wat hier bij komt kijken zoals (sier) bestrating, schuttingen plaatsen en het aanleggen van vijvers of waterpartijen; kortom alles wat u in en om de tuin tegen kunt komen.

Wij werken met een enthousiast team hoveniers en stratenmakers die van uw tuin vanaf ontwerp tot aan realisatie door vakwerk en creativiteit voor u een tuin creëren waar kwaliteit, exclusiviteit en oog voor detail de trefwoorden zijn. Ook voor zwembaden, sproeisystemen, metselwerken, speeltoestellen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Wij werken dan ook samen met de beste vakmensen op dit gebied zodat alles door ons in de juiste banen geleid kan worden en u een vast aanspreekpunt heeft. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de gemeentes Haarlem, Amsterdam, Heemstede, Bennebroek, Zandvoort, Santpoort, Bloemendaal en Hillegom maar zijn ook regelmatig te vinden in Lisse en Vijfhuizen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor advies en informatie.

Hoveniersbedrijf DeGroeneHoveniers maakt tuinontwerpen altijd geheel op maat, waarbij uw speciale wensen en het te besteden budget het uitgangspunt vormen. Daarnaast zijn de stijl van uw huis of gebouw, de afmetingen en de ligging van de tuin van groot belang. Naast ervaring en deskundigheid kunt u rekenen op een opmerkelijke creativiteit en een oog voor praktische oplossingen. Nadat uw wensen en huidige tuin in kaart gebracht zijn, maken wij voor u een vrijblijvende offerte voor het ontwerp.

tuinontwerp.jpgHet ontwerp van uw tuin wordt met grote zorg en vakmanschap vertaald naar een natuurlijke werkelijkheid: Ophoging van het terrein, plaatsing van een schutting, pergola of beschoeiing, het metselen van een tuinmuur of het aanleggen van een vijver, paden en sierbestratingen, het aanleggen of vernieuwen van een gazon en uiteraard het aanplanten van heesters en bomen, alle werkzaamheden zijn in één hand bij ons Hoveniersbedrijf. Zelfs voor de complete aanleg van een zwembad kunt U bij Hoveniersbedrijf DeGroeneHovenier uitstekend terecht.

ONDERHOUD

Naast de verzorging van seizoensbeurten, een tuinbeurt tussendoor of tijdens uw vakantie, kunt u bij Hoveniersbedrijf DeGroeneHovenier ook terecht voor het gehele onderhoud van uw tuin. Aan de hand van een contract verzorgen wij het hele jaar rond uw tuin. Dit betekent dat regelmatig wordt gewied, gemaaid en gesnoeid. Ook het schoon en onkruidvrij houden van uw bestrating zit dan in dit pakket. Ook kunt u van onze tuinservice gebruik maken, die echt specialistische of lastige werkzaamheden voor u verricht.

Copyright © 2008 deGroeneHoveniers.nl  |  sitemap  |  voorwaarden | SOLVECOM Webdesign